De lessen

Onze lessen zijn gebaseerd op het Nederlands Kickboksen, dat wil zeggen een zeer conditionele les waarbij er gebruik wordt gemaakt van de handen, benen en knieën (op het lichaam). Er worden geen elleboog technieken gebruikt en alles gebeurt uitsluitend op het lichaam in spelvorm bij de jeugd.

Combinaties

De lessen zijn gevarieerd, het is een mix van stoot- en traptechnieken die bij elkaar op de bokshandschoenen worden uitgevoerd.

Zaktraining

De ultieme vorm van conditie training gepaard met techniek.

Sparren

Alle geleerde technieken worden uiteindelijk in spelvorm dmv het sparren bij- en op elkaar geoefend. Dit gebeurt enkel op het lichaam en uiteraard onder zeer streng toezicht van de trainers.

Waar en hoe laat

Is uw interesse gewekt en wilt u uw kind opgeven voor een proefles, vul dan het contactformulier in en wij nemen zsm contact met u op voor een voorgesprek. Wilt u liever direct met uw kind langskomen dan is dat uiteraard geen probleem, wij ontvangen u dan graag. 
U bent van harte welkom op onderstaand adres:

Admiraalsplein 168
3317 BC Dordrecht

De gymzaal is gelegen achter het filiaal van de Albert Heijn te Wielwijk. U ziet een ontmoetingscentrum en wanneer u met uw gezicht naar het gebouw staat, loopt u er links omheen. U ziet nu een lange trap naar de zaal.